Om oss

Vi levererar fastighetsrelaterade tjänster och har mångårig erfarenhet av drift och underhåll av alla typer av fastigheter. Vi erbjuder allt från mindre uppdrag till skräddarsydda helhetslösningar. Det lönar sig att lägga lite extra krut på det planerade underhållet, inte minst för att minska akuta fel som i slutänden kostar mer.

Vi håller din fastighet i bästa skick

Vill du vara säker på att er fastighet är hel, ren och fungerar som den ska?  Vi jobbar gärna mot avtal. En väl underhållen fastighet är inte bara en förutsättning för att skapa trivsel. Det är även en garant för att huset ska uppfylla alla lagkrav och behålla, eller på sikt, stiga i värde.

Med Gävleborgs fastighetsservice får du en löpande tillsyn och vi tar hand om dina byggnader, gårdar och tekniska installationer och ser till så att allt är i bästa tänkbara skick. Om det oförutsedda händer så finns vi aldrig mer än ett telefonsamtal bort.

Våra tjänster

Vårt tjänsteutbud innefattar i princip allt som rör din fastighet. Utöver fastighetsservice erbjuder vi bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och mindre byggservicearbeten. Tack vare ett stort kontaktnät kan vi även koppla in expertis på fler områden och åta oss mindre entreprenader. Vi utför även gärna uppdrag åt enskilda/privata fastighetsägare.

Vi utför fastighetsservice, måleriarbeten, byggarbeten, trädgårdsskötsel och taktjänster i Gävle med omnejd, såsom Älvkarleby, Tierp, Ockelbo, Sandviken, Bollnäs och Söderhamn. Området utökas och anpassas efter våra kunders behov. Hör gärna av dig om du vill veta mer.