Våra tjänster

Letar du efter tjänster inom Fastighetsskötsel och Fastighetsservice i Gävle eller runt Gävleborgs distriktet? Vi har ett brett utbud av tjänster och service inom en rad områden. Vi kan även åta oss mindre entreprenader om projektet är större, där vi fungerar som knytpunkt för de olika fackmännen. Tveka inte att kontakta oss för ett besök eller en offert. Vi ser fram emot ert samtal!

Mikael Sundin, Tel. 070-374 15 95

Byggtjänster

Tillbyggnad, Ombyggnad, Reparation, Nybyggnation. Vi utför byggtjänster runt din fastighet. Ny altan, byte av fönster, trall, trappor och snickerier. Vi kan åta oss mindre entreprenader och ansluter tjänster inom el, våtrum och rörarbeten.

Måleri

Vi utför förekommande tjänster inom hus- och fasadmålning, målning av snickerier, inredning o dyligt. Målningsarbeten både utvändigt och invändigt – dvs fönster, fasader, trapphus, övriga allmänna utrymmen, lokaler, lägenheter och villor.

Fastighetsskötsel

Inget jobb för stort eller för litet. Vi utför reparation, drift och underhåll av bostäder och fastigheter. Dörrar, tak, lister, badrum, kök, fönster mm. Med ett driftsavtal är du alltid garanterad snabb service.

Trädgårdsskötsel

Vi erbjuder trädgårdsskötsel för både bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Vi erbjuder gräsklippning, rabattrensning, häckklippning samt lövblåsning.

Montering & Reparation

Har du köpt ett kök som ska monteras? Eller ett badrum som ska installeras? Tveka inte att kontakta oss, vi monterar dina produkter eller hjälper till med inköp och transport.

Taktjänster

Omläggning, reparation eller nyproduktion. Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion med tillhörande offert. Vi utför även snö- och takskottning enligt branschens regler.